Ο Καιρός

Εργαλεία

Πρωτοσέλιδα

Άνοιγμα στο γαμήλιο τουρισμό

Εκατοντάδες ήταν οι μελλόνυμφοι που επισκέφθηκαν το περίπτερο της Mount Athos Area, κατά τη διάρκεια της θεματικής έκθεσης Balkanica Wedding Expo, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη οργανωτική και συμμετοχική επιτυχία σε εκθεσιακό χώρο του Sheraton Balkan Hotel της Σόφιας στις 19 και 20 Ιανουαρίου 2013.

Πέρα από το ευρύ κοινό, το περίπτερο επισκέφθηκαν εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων / διοργανωτές γαμήλιων ταξιδιών, αλλά και εταιρίες που οργανώνουν γάμους και γαμήλιες εκδηλώσεις, οι οποίοι ενθουσιάσθηκαν στην ιδέα ένταξης στα προγράμματά τους ενός φρέσκου και ενδιαφέροντος προορισμού σαν την περιοχή του Άθω και του Αριστοτέλη.

Παράλληλα, ο Οργανισμός παρουσίασε τις προτάσεις του σε 15 εκπροσώπους τουριστικούς γραφείων, οι οποίοι έλαβαν μέρος σε επαγγελματικό workshop, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της έκθεσης.

Ήταν η δεύτερη "απόπειρα" προβολής του προορισμού ως γαμήλιου σε μια αγορά ανερχόμενη και κοντινή, η οποία γνωρίζει πλέον το πολύπλευρο πρόσωπο της περιοχής, καθώς και τις θεματικές τουριστικές της μορφές.

Η προσπάθεια θα συνεχισθεί, εμπλουτιζόμενη με καινοτόμες προωθητικές δραστηριότητες, που στοχεύουν στην καθιέρωση της περιοχής ως γαμήλιου προορισμού.

 

24/01/2013

Πηγή: halkidikinews.gr